DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZA PLES I REKREACIJU “LJETNA ZABAVA”

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZA PLES I REKREACIJU “LJETNA ZABAVA”

Sa svim sadržajima koji se dešavaju u Centru za ples i rekreaciju sve zainteresirane građane upoznat ćemo kroz aktivnost  „Dan otvorenih vrata“ pod nazivom Ljetna zabava, koja će se održati 02. jula 2019. godine u prostorijama Centra za ples i rekreaciju (JU Centar za kulturu, bivši Dom mladih)  od 14 do 22 sata. 

Tog dana sva zainteresovana djeca, studenti, zaposleni, penzioneri  bez obzira na starosnu dob imat će priliku besplatno učestvovati u sekcijama koje realizuje Centar u ovom trenutku. U okviru aktivnosti organizirana je i nagradna igra pod nazivom „Povedi i osvoji“.  Ukoliko pošalješ poruku u inbox fb CPR Centar za ples i rekreaciju te povedeš nekoga stičeš pravo učešća i osvajanja besplatnog rekreativnog programa po izboru.

Kako bismo našim budućim članovima olakšali donošenje odluke o odabiru aktivnosti, a u korak sa današnjim potrebama društva, djeca i njihovi roditelji dodatne informacije mogu potražiti na fb CPR Centar za ples i rekreaciju.

Promocija aktivnosti u Centru za ples i rekreaciju organizirana je s ciljem promovisanja zdravih stilova življenja i plesnih aktivnost.

Prijave za učešće na Dan otvorenih vrata pod nazivom “Ljetna zabava” možete izvršiti tako što ćete poslati poruku  u inbox fb CPR Centar za ples i rekreaciju ili na emeil:centarzaplesirekreaciju@gmail.com.  Ukoliko ste zainteresovani za učestvovanje u više programa naglasiti u prijavi. Neophodno je ponjeti čistu obuću.

PROGRAMI I TERMINI:

  • 15:00 sati, program škole plesa + 50, namjenjena osobama preko 50 godina starosti,
  • 16:00 sati, program hip – hopa, namjenjen za uzrasnu dob od 6 do 25 godina starosti,
  • 17:00 sati, program latinoameričkih i standardnih plesova, namjenjen za uzrasnu dob od 5 do 20 godina starosti,
  • 18:00 sati, Harmony dance program, namjenjen osobama preko 18 godina starosti,
  • 19:00 sati, program dance aerobic, namjenjen osobama preko 16 godina starosti,
  • 20:00 sati, program plesa škole plesa za odrasle, namjenjen osobama do 50 godina starosti,
  • 21:00 sat, program trbušnih plesova, namjenjen osobama preko 18 godina.

Dan otvorenih vrata pod nazivom “Ljetna zabava” organizuje se pod pokroviteljstvom Sarajevo osiguranja d.d.o. Sarajevo.

Leave a Reply