Vrela ljetna zabava u CPR-u može početi!

Vrela ljetna zabava u CPR-u može početi!

Bachata, Kizomba,Cuban Salsa… Zvuči li vam vrelo i lepršavo!? Upravo takvo ljeto dolazi nam u Tuzlu,po prvi puta, baš ove godine!

Baš tako.. Potrebu za raznolikim sadržajem njegujemo od osnivanja Centra,a ovoga puta, u saradnji sa instruktorima iz drugih gradova nastavljamo tradiciju. Po prvi puta u našem gradu plešemo nešto sasvim novo, jednostavno i potpuno osvježavajuće.

Topli, zavodljivi, egzotični i strastveni baš kao i zemlje iz kojih potiču. Ovi plesovi voditi će vas ka otkrivanju drugih kultura, ritmova i načina sporazumijevanja među plesnim partnerima.

U znaku užarenih krajeva i toplijeg ljeta organizujemo ovaj jednodnevni tečaj plesa. Pridružite nam se u prostorijama Centra za ples i rekreaciju u subotu (20.6.) i otkrijte o čemu vam pričamo. Prijavom na radionicu obezbijediti ćete sebi mjesto i dovoljan broj časova za savladavanje osnovnih koraka. Naučite čak tri plesa u jednom danu i oslobodite svoj duh.

Zajedno ćemo proslaviti naše uspjehe koji dolaze malim (plesnim) koracima nakon uspješno savladane tehnike plesa.. Prijave možete vršiti na broj 061/979-602 , mail info@cpr.ba ili putem naše facebook /instagram stranice do 19.6. Cijena kootizacije po osobi iznosi 20KM. Pridružite nam se i trenirajte u ritmu!

Leave a Reply