Ples pod vedrim nebom ljetne noći!

Ples pod vedrim nebom ljetne noći!

U sklopu aktuelnog projekta ”Ljeto u Tuzli” građani su imali priliku u ponedjeljak, 3. augusta zaplesati razne plesne stilove uz nezaboravne ljetne hitove!

Na poziv Udruženja građana ”Oblik”, Centar za ples i rekreaciju sa svojim članovima izveo je plesne formacije i animirao veliki broj posjetitelja da iskuse svoje plesne vještine.  Plesali smo od Valcera, Salse, CHA-CHA-CHA pa do energičnog Disco Dance-a.

Vrele ljetne noći u našem gradu  dobile su posebnu čaroliju zahvaljujući ovakvim događajima koji svakoga ostavljaju oduševljenim i  sa željom za redovnijim organizovanjem istih. Na sreću svih nas, ljeto će još poprtilično dugo trajati, sasvim dovolno da ovo nezaboravno iskustvo ponovimo barem još jednom na fenomenalnoj lokaciji!

Također, Udruženje građana ”Oblik” svoj atelje smjestio je u Zlatarskoj ulici pa iskoristite slobodno vrijeme ili u šetnji Korzom svratite u mali raj djela naših umjetnika.  Zasigurno se jako brzo vidimo sa novim idejama i zajedničkom realizacijom jer zahvaljujući vašoj energiji sve je moguće!

Leave a Reply