Škola plesa za odrasle – viši nivo

Zašto društveni plesovi?

Ukoliko želite da svoje slobodno vreme provedete u jednom novom vidu rekreacije sa svojim prijateljom/icom, bračnim partnerom ili da upoznate nekog, u prijatnoj atmosferi uz muziku, zabavu i druženje, kurs društvenog plesa je pravi izbor za Vas! Na ovom programu ćete savladati plesni bonton, naučiti najosnovnije korake i plesne figure, u pravilnom držanju i u ritmu muzike.
Voditelji Centra će na najlakši način da vas upoznaju sa popularnim plesovima i naprave od Vas opuštenog i sigurnog plesača koji se zabavlja i uživa na plesnom podijumu.

Početni kurs plesa

Plesovi: Salsa, Cha cha cha, Disco dance, Engleski valcer, Foxtrot. Početni program će Vam pomoći da se oslobodite na plesnom podijumu, steknete sigurnost i razvijete korektno plesno držanje, usvojite osnove ritma i plesnog vođenja.

Srednji kurs plesa

Plesovi: Samba, Rumba, Američka polka, Bi bap, Bečki valcer
U okviru programa srednjeg kursa naučićete novih 5 plesova uz proširenje figura plesova iz početnog programa. Na ovom nivou ćete se upoznati sa složenijim ritmovima i plesovima.

Viši kurs plesa

Plesovi: Disco dance, Cha cha cha, Samba, Rumba, Jive, RNR, Engleski valcer, Bečki valcer, Tango
Na višem kursu plesa znatno ćete unaprediti i proširiti znanje i veštine naučene na početnom i srednjem kursu plesa a vaša plesna tehnika, stajling i ritmička interpretacija će se vidno poboljšati. Nakon savladanog Višeg kursa plesa moćićete da prepoznate svaki muzički ritam i da sa sigurnošću zablistate na plesnom podijumu.

 

Pogledajte video u prilogu

 

Vrijeme održavanja

Ponedjeljak
19:00 - 20:00
Srijeda
19:00 - 20:00

O programu

Korisnici:
osobe muškog i ženskog spola od 17 do 77 godina
Kadrovi:
Jedan voditelj, pomoćnik voditelja
Trajanje programa:
početni kurs 4 mjeseca / srednji kurs 4 mjeseca / viši kurs 6 mjeseci
Cijena programa:
40 KM, popust od 25% prilikom upisa ostvaruje se ukoliko dvoje iz porodice pohađa program. Tri i više članova iz iste porodice ostvaruje popust od 35%.
Categories